رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در استان اردبیل اعلام کرد:
افکار و ایدههای بزرگ زمینه ساز تحقق رشد ۸ درصدی برنامه هفتم توسعه است / ضرورت حفظ یکپارچگی برای توسعه اردبیل
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: حفظ یکپارچگی اردبیل در کار اقتصادی و طرح ایدههایی مانند باشگاه هزارتایی، برگ برندهای برای اردبیل است و این افکار و ایدههای بزرگ، زمینهساز تحقق رشد ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه است.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل، علی آقامحمدی در جریان بازدید از شهرک صنعتی شماره 2 اردبیل و آئین کلنگزنی شهرکهای صنعتی غیردولتی دهکده سبزنادین و ارگ تریلر ایرانیان اظهار کرد: در بازدیدی که امروز از چندین واحد تولیدی شهرک صنعتی شماره 2 اردبیل داشتیم، از نزدیک با تولید محصولات صنایع چوبی، محصولات پلاستیکی، توپ، اسباب بازی، تولید باتری و محصولات الکترونیکی آشنا شدیم که فرصت اشتغال خوبی برای جوانان بیکار منطقه فراهم کرده است.
وی به فعالیت 20 شهرک و ناحیه صنعتی در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: همه این شهرکها فعال بوده و زمینه اشتغال دهها نفر در این واحدها فراهم آمده و خوشحال هستیم که امروز شاهد کلنگزنی 2 مجموعه جدید در قالب شهرک صنعتی بخش خصوصی در اردبیل هستیم.
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری تصریح کرد: در این شهرکها فرصت اشتغال بیش از یکهزار و 500 نفر فراهم میآید که یکی از این شهرکها در حوزه فرآوری محصولات سیبزمینی است که علاوه بر صادرات، زمینه فرآوری 120 هزار تن محصولات تولید شده این استان را به وجود میآورد.
آقامحمدی نیاز کشور را به تولید با کیفیت با دامنه اشتغال فراوان یادآور شد و افزود: در سالی که مقام معظم رهبری به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، ظرفیتهای خوبی در کشور شکل گرفته تا همه پای کار بیایند و به تحقق امر مهم و ارزشمند تولید با بهرهگیری از ظرفیتهای عموم مردم و مشارکت سرمایهگذاران کمک کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه خاطرنشان کرد: در استان اردبیل فضای وحدت و همدلی در بین مسئولان، سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی فراهم است و انتظار میرود فرصتهای اشتغال مناسبتری در اردبیل فراهم آمده تا بتوان پیشبرد اهداف اقتصادی و تولیدی را شاهد بود.
آقامحمدی با ابراز خرسندی از موضوع باشگاههای هزارتایی در اردبیل، این طرح را برگ برندهای برای استان اردبیل دانست و ادامه داد: این فکر و اندیشهای است که توسعه را رونق میدهد و این افکار و دیدگاههای بزرگ و وسیع است که زمینه ساز رسیدن به رشد ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه و پیشرفت کشور است.
وی با بیان اینکه یکپارچگی اردبیل در کار اقتصادی باید حفظ شود، افزود: هر یک از ما وظیفهای داریم و یکی از مهمترین این مسئولیتها و وظایف روی دوش فعالان اقتصادی کشور است و بر همین اساس است که رهبر انقلاب از این گروه به جهادگران اقتصادی تعبیر میکنند.
ایجاد قلههای صنعتی سبب رفع عقبماندگیها میشود
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل در این بازدید گفت: زنجیره پیشرفت و توسعه در استان اردبیل تکمیل شده است و با حرکت و عزم جدی برای ایجاد قلههای صنعتی به دنبال رفع عقبماندگیها هستیم.
رضا قاسمیان اظهار کرد: بزرگترین مسئله تفرقه و عقبماندگی است و انقلاب اسلامی مایه وحدت و یکپارچگی در کشور بوده و حتی امروز شاخصهای وحدت و پیشرفت را به منطقه ارائه میدهد.
وی با بیان اینکه استان شدن اردبیل تقریبا به سه دهه قبل برمیگردد، افزود: رسیدن به شاخصهای متوسط کشور در استان نیازمند حرکتی جهشی بود و بر همین اساس در سه سال گذشته در حوزههای مختلف مخصوصاً در عرصه صنعتی شاهد رشد فزاینده هستیم، به نحوی که در سه سال گذشته بیش از ۱۴۰ واحد راکد، تعطیل و نیمهتعطیل سروسامان یافته و حجم سرویس کارکنان کارخانههای شهرک صنعتی در هنگام صبحگاه گواه این سخن و باعث افتخار است.
قاسمیان با اشاره به باشگاه هزارتاییها گفت: در استان به دنبال ایجاد قلههای صنعتی هستیم و این طرح بر محوریت اشتغالزایی استوار است تا عزم و حرکتی جدی برای سایر واحدهای تولیدی ایجاد شده و عقبماندگیهای استان را جبران کنیم.
وی با تقدیر از عملکرد دستگاه قضایی استان و دادستان اردبیل، گفت: در خصوص رفع مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی تمهیدات و حرکت جهشی بوده و در شورای تأمین نیز کوچکترین موانع نیز بهصورت جدی پیگیری و رفع میشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: امروز شاهد فعالیت بسیاری از استارتآپها در استان هستیم و استخراج مس، کلنگزنی منطقه آزاد و نفتی شدن اردبیل نشاندهنده تکمیل زنجیره پیشرفت و هموارشدن مسیر توسعه استان است.
تکمیل زنجیره کامل صنایع سیبزمینی تا ۲ سال آینده در استان اردبیل
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: مشکلات مربوط به تولید مازاد ۱۲۰ هزارتن سیبزمینی با تکمیل زنجیره کامل صنایع تبدیلی، تا ۲ سال آینده رفع میشود.
حسین پیرمؤذن، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه امروز اردبیل به یک استان کاملاً صنعتی تبدیل شده است، اظهار کرد: علیرغم اینکه در گذشته اردبیل به عنوان استان کشاورزی و یا حتی استان محروم مطرح بود، امروز استان اردبیل با وضعیت خوب و رو به رشدی در صنعت روبرو است و این رونق و توسعه نتیجه تلاش، همکاری و هماهنگی نمایندگان سه قوه در استان با فعالان بخش خصوصی است.
وی با اشاره به تأکید بخش خصوصی، تولیدکنندگان و آحاد مردم استان برای تداوم این روند افزود: استاندار اردبیل در تحقق این موضوع و توفیق در این مسیر نقش بسزایی داشته و تداوم راه تا اتمام بسیاری از طرحهای توسعهای که در استان آغاز شده، مطالبه عموم مردم است.
نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: استان اردبیل سالانه با تولید ۸۵۰ هزار تن سیبزمینی جزو استانهای اول و یا دوم کشور در تولید این محصول است و هر سال ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تن با تولید مازاد سیبزمینی در استان مواجه هستیم که کشاورزان و مسئولان استان را دچار چالش میکند.
پیرموذن ادامه داد: نبود انبارهای سرد و سردخانههای کشاورزی از یک سو و عدم وجود صنایع تبدیلی در استان عامل اصلی مسائل و مشکلات در این حوزه است که با راهاندازی این مجموعه و تکمیل زنجیره کامل صنایع سیبزمینی، تا دو سال آینده مشکلات ۱۲۰ هزار تن تولید این محصول در استان به صورت کامل رفع میشود، البته پشتیبانی و همراهی مسئولان استانی ضرورت انکارناپذیر تحقق این مهم است.
نظر دهید